SC WINTEX AGROEXPERT SRL – societate comerciala cu obiecte de activitate multiple:

* DISTRIBUTIE ECHIPAMENTE PROFESIONALE AUTOMATE PENTRU PRLEVAREA PROBELOR DE SOL
* PRESTARI SERVICII / INTERMEDIERE ANALIZE DE SOL / PLANTA / APA DE IRIGAT / FURAJE / ETC.
* MANAGEMENT INTEGRAT AL NUTRITIEI
* CONSULTANTA SI MANAGEMENT IN AGRICULTURA;

Despre Noi

SC WINTEX AGROEXPERT SRL:

– este distribuitorul autorizat pentru Romania al echipamentelor profesionale pentru prelevarea probelor de sol produse de WINTEX AGRO ApS DANEMARCA,
– asigura transferul tehnologic / de informatii / suport de specialitate atat fermierilor cat si investitorilor interesati de investitii si productie in sectorul agricol din Romania.
– Echipa / colaboratorii SC Wintex Agroexpert SRL beneficiaza de experienta dobandita in servicii specifice oferite fermierilor, din colaborari cu companii nationale, internationale si din implementarea de proiecte cu finantare europeana.

SC Wintex Agroexpert SRL ofera, direct sau prin partenerii sai din Romania si Uniunea Europeana:

 1. echipamente profesionale pentru prelevarea probelor de sol – Wintex Agro ApS Danemarca;
 2. acces la cercetări fundamentale si aplicative, de inovare si transfer tehnologic in agricultura:
 • – cercetări interdisciplinare si diseminarea informației științifice – transfer de informații relevante din literatura naționala si/sau internaționala de specialitate / transferul de know – how privind cunoștințele științifice si/sau tehnologice specifice in vederea implementării de noi tehnologii performante sau perfecționării tehnologiilor de producție curente la nivelul exploatației beneficiarului;
 • – identificarea și accesarea fondurilor pentru finanțarea activității de cercetare, expertizare, consultanţă, transfer tehnologic și asistență tehnică în domeniul agricol;
 • – asistenta in implementarea de programe de cercetare – dezvoltare la nivelul exploatației beneficiarului utilizând resursele proprii ale acestuia;
 • – asistenta privind înființarea, monitorizarea si managementul loturilor de testare / demonstrative sau experimentale urmărind transformarea cunoașterii științifice / tehnice în cunoaștere comprehensibilă, astfel, încât aceasta să poată fi înțeleasă și utilizată de către beneficiar;
 1. organizarea de seminarii / workshop-uri / sesiuni de instruire cu managementul si/sau personalul de execuție al beneficiarului, urmărind dezvoltarea competentelor acestora; facilitarea de programe de schimb de experiența între fermieri, specialiști și cercetători prin organizarea de vizite in teren / workshop-uri / simpozioane etc.;
 2. asistenta privind stabilirea culturilor si/sau întreținerea terenului agricol in bune condiții agricole si de mediu – protecția si îmbunătățirea resurselor naturale ale agriculturii / ameliorarea stării de sănătate a plantelor; asistenta la stabilirea portofoliului anual de inputuri, produse și servicii specifice necesare producției agricole, software, etc. si intermediere in achiziții / vânzări de inputuri / produse și servicii specifice, software, etc.
 3. asistenta in efectuarea de studii, analize, determinări, observații si recomandări asupra rezultatelor acestora:
  • – analize de sol: culturi de câmp / culturi legumicole / plantații pomi fructiferi;
  • – analize plante / pețiol / frunze;
  • – analize apa de irigat;
  • – analiza îngrășăminte NPK;
  • – analiza furaj / siloz.
 4. asistenta tehnica agricola in câmp, identificarea împreuna cu beneficiarul a principalelor probleme cu impact direct asupra producției agricole, a soluțiilor practice si suport in implementarea acestora.

Planificarea productiei

Managerii de succes isi planifica intotdeauna productia. De aceea, pot lua deciziile corecte, la momentul potrivit. SC WINTEX AGROEXPERT SRL propune in ferma cele mai noi tehnici de planificare a productiei:

* Planul de rotatie al culturii
* Planul de fertilizare
* Managementul apei in sol
* Fisa tehnologica
* Tehnologii moderne de cultivare

Cheltuieste inteligent si eficient!

De ce?

Cheia spre o productie profitabila este reprezentata de gestionarea corespunzatoare a tuturor resurselor disponibile – adaptarea continua a tehnologiei de cultura/investitiilor la situatia concreta din teren / exploatatia beneficiarului.

Cum?

Consultantii SC WINTEX AGROEXPERT SRL vor vizita culturile impreuna cu specialistul fermei, pentru a identifica principalele probleme aparute si a gasi solutii de imbunatatire.

Echipa de consultanti:

* Viziteaza ferma pentru monitorizarea loturilor demonstrative / culturilor infiintate;
* Propune tratamente pentru combaterea bolilor si daunatorilor;
* Identifica activitatile care trebuie urmarite cu atentie pana la urmatoarea vizita;
* Evalueaza resursele materiale din ferma si propune solutiile pentru utilizarea eficienta a acestora.

Solutii SC WINTEX AGROEXPERT SRL:

* Recomanda cele mai potrivite scheme de nutritie / ingrasaminte pentru culturile tale;
* Recomanda cea mai potrivita solutie pentru protectia culturii;
* Evalueaza profitabilitatea fiecarei culturi.

Misiune

Să gestionam servicii profesionale pentru fermieri prin livrarea de echipamente profesionale automate pentru prelevarea probelor de sol, prin analiza detaliată a solurilor, a apei și a culturilor si prin implementarea abordarii integrate a managementului nutrienților la nivel de fermă, imbratisand știința, inovația și tehnologia.

Vom asista fermierii să-si îmbunătățească rentabilitatea terenurilor și profitabilitatea culturilor, optimizând în același timp investițiile în îngrășăminte / nutrienti. Ne consideram parteneri de afaceri cu clientii, angajatii, comunitatea si mediul nostru.

Contact

S.C. WINTEX AGROEXPERT S.R.L.
Nr. inregistrare ONRC : J16/1186/2015
C.U.I : 34823125
Adresa sediu : Leamna de Sus, nr. 364, com. Bucovat jud. Dolj
Tel. 0744825227 E-mail : office@wintexagro.ro

WordPress Lightbox