Termeni & Condiții

S.C. Wintex Agroexpert S.R.L. administreaza la adresele wintexagro.ro si analizesolplanta.ro (denumite in continuare “Site-ul”) – un web-site prin intermediul caruia sunt prezentate utilizatorului (denumit in continuare “Utilizator”), informatii despre serviciile si produsele furnizate de catre Societate precum si o serie de informatii diverse avand drept scop promovarea S.C. Wintex Agroexpert S.R.L, a serviciilor si produselor sale sau in scopul indeplinirii unor dispozitii legale.

Utilizarea Site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adreseaza persoanelor peste 18 ani.

Site-ul este administrat in exclusivitate de catre S.C. Wintex Agroexpert S.R.L. Pentru utilizarea Site-ului este necesar sa cititi si sa acceptati aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a Site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.

S.C. Wintex Agroexpert S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Conditiile si Termenii. Continutul acestui site, elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date este proprietatea exclusiva a S.C. Wintex Agroexpert S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-urilor www.wintexagro.ro si www.analizesolplanta.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor S.C. Wintex Agroexpert S.R.L.

.

Responsabilitate S.C. Wintex Agroexpert S.R.L.

 

S.C. Wintex Agroexpert S.R.L. nu este în nici un fel raspunzator pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, de catre Utilizator sau de catre tertii cu care Utilizatorul se afla în orice raporturi juridice, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a Site-ului sau a site-urilor aflate in legatura cu acesta. Legaturile respective reprezinta o facilitate acordata Utilizatorilor, S.C. Wintex Agroexpert S.R.L. neavand un control asupra functionalitatii site-rilor respective, asupra continutului, serviciilor si produselor prezentate in acele site-uri.

De asemenea S.C. Wintex Agroexpert S.R.L. nu poate fi raspunzatoare pentru orice actiune desfasurata de catre utilizatori in baza informatiilor publicate pe Site. Informatiile si materialele sunt publicate pe Site exclusiv in scop informativ si nu reprezinta o oferta ferma de a contracta, negenerand in sarcina S.C. Wintex Agroexpert S.R.L. nicio obligatie contractuala.

Utilizatorii Site-ului care solicita achizitionarea serviciilor si produselor S.C. Wintex Agroexpert S.R.L. publicate pe Site trebuie sa contacteze telefonic sau prin email reprezentantii S.C. Wintex Agroexpert S.R.L. in vederea informarii complete asupra disponibilitatii serviciilor si produselor, a ofertelor comerciale in vigoare sau a conditiilor contractuale inclusiv asupra tarifelor.

Date personale 

 

SC Wintex Agroexpert S.R.L. nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon.

Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau memorate in baza noastra de date.

Utilizatorii care furnizeaza S.C. Wintex Agroexpert S.R.L. date cu caracter personal prin intermediul vizitarii Site-ului beneficiza de toate drepturile si sunt tinute de toate obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date: respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0744825227.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate. In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0744825227 sau office@wintexagro.ro si respectiv office@analizesolplanta.ro.

Legea aplicabila

 

Prin vizitarea Site-ului, Utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizarea sa fie guvernata in conformitate cu legile Romaniei iar nivelul de jurisdictie este reprezentat de catre instantele de drept comun competente din Romania. Site-ul poate fi accesat de pe intreg teritoriul Romaniei cat si din afara Romaniei; accesarea sa din afara Romaniei este responsabilitatea exclusiva a Utilizatorului.

Furnizarea de Date si Durata pastrarii acestora
Furnizarea urmatoarelor date este necesara pentru a putea incheia un contract cu dvs. si pentru a procesa inregistrarea clientului: numele clientului (denumirea companiei), ramura de activitate, forma juridica, adresa de facturare, numarul de telefon al companiei, cod fiscal, datele de identificare ale unei / unor persoane autorizate din cadrul companiei,dovada existentei companiei dvs. Restul datelor colectate in cadrul procesului de inregistrare a clientilor sunt furnizate de dvs. in mod voluntar. Nu sunteti obligati sa ne furnizati aceste date personale iar aceste date nu sunt o cerinta legala sau contractuala sau o cerinta necesara pentru a incheia un contract.
Daca nu ne furnizati aceste date personale, acest lucru nu va avea consecinte asupra dvs. Datele dvs. personale vor fi stocate pana la momentul incetarii relatiei cu clientul, cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a stoca in continuare datele dvs. in scopul de a le prezenta autoritatilor publice, de exemplu autoritatilor fiscale. Stocarea si transferul datelor dvs. personale catre autoritatile publice in scopul indeplinirii unei obligatii legale se bazeaza in mod legal pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera c) GDPR.

DREPTUL PERSOANELOR VIZATE

Dreptul la informare
ceea ce inseamna ca trebuie sa stiti daca datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obtinute si de ce si de cine sunt prelucrate.
reptul de acces
ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita si de a obtine o copie a datelor dvs. personale.
Dreptul la actualizare/rectificare
ceea ce inseamna aveti dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor dumneavoastra personale, care sunt inexacte sau incomplete.
Dreptul de stergere
ceea ce inseamna ca in anumite circumstante puteti cere ca datele dvs. personale sa fie sterse din inregistrarile noastre.
Dreptul de a restrictiona procesarea
adica in cazul in care se aplica anumite conditii, aveti dreptul sa restrictionati procesarea datelor dvs. personale.
Dreptul de a se opune procesarii
adica in anumite cazuri aveti dreptul sa va opuneti procesarii datelor dvs. personale, de exemplu in cazul marketingului direct.
Dreptul la portabilitatea datelor
aveti dreptul sa obtineti datele dvs. personale intr-un format adecvat sau, daca este posibil ca transfer direct de la un procesator la altul.
Dreptul de a depune o plangere
in cazul in care refuzam cererea dvs. in baza Drepturilor de Acces, va vom oferi un motiv de ce. Daca nu sunteti multumit de modul in care a fost tratata solicitarea dvs., va rugam sa ne contactati prin telefon sau e-mail.
Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere
ceea ce inseamna ca aveti dreptul la ajutorul unei autoritati de supraveghere si dreptul la alte cai de atac.
Dreptul de a retrage consimtamantul
ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a retrage orice acord dat de prelucrare a datelor dumneavoastra personale.
Dispozitii finale
Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acesta pagina. S.C. WINTEX AGROEXPERT S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestei pagini, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul www.wintexagro.ro

 

Contact

Pentru orice informatii referitoare la Site utilizatorii pot contacta serviciul de Relatii Clienti al S.C. Wintex Agroexpert S.R.L. la numerele de telefon 0744825227 sau prin e-mail la adresele office@wintexagro.ro si/sau office@analizesolplanta.ro ori in scris prin intermediul serviciilor postale sau de curierat la adresa: Leamna de Sus nr. 361, Com. Bucovat, jud. Dolj – Serviciul Relatii Clienti.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Conditiile si Termenii prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site si sa inchideti pagina analizesolplanta.ro de indata.

WordPress Lightbox